Tjänster

tjanster

Vi har ett stort kunnande och en bred erfarenhet. Genom vår placering ”ute på landet”, nära naturen och på en liten ort har vi en personalstyrka som är mycket företagslojal, effektiv och kunnig. Mångåriga erfarenheter och kunskaper och en mycket modern och förstklassig maskinpark ger oss stor kapacitet och synnerligen hög kvalitet på våra produkter.

Inga uppdrag är omöjliga!
Vår moderna maskinutrustning omfattar bl.a. automatkap, optimeringssåg och en automatisk Selco skivsåg som tar skivor upp till 5,60×2,70 m

Inhouse-kompetens
Vi producerar själv alla ritningar och tillverkningsunderlag som behövs till varje uppdrag, vilket även det ger kvalitet och närhet till produktionen.

Vi tillverkar och levererar Worldwide
Den dominerande delen (drygt 80% ) av våra emballage går till svenska företag med export worldwide, men vi levererar också till direkt till kunder i bland annat USA, Kina, Italien och de nordiska länderna.

I huvudsak är vår produktion kundorderstyrd, vi har normalt inget lager av färdiga produkter. För att klara stora variationer och korta leveranstider på beställningar har vi ett omfattande materiallager, därtill ett dokumenterat kartotek av ritningar och tillverkningsunderlag. I och med detta kan vi klara av mycket snabba och exakta leveranser världen över när så behövs.

 

Vi gillar utmaningar

För oss är inga uppdrag omöjliga!

Vare sig det gäller mindre etuier och verktygslådor eller stora lådor för maskiner med volym på 100m3, har vi gjort det förut. Vi vet hur man konstruerar och tillverkar hållbara, säkra och representativa emballage för våra kunder. Vi berättar gärna hur vi kan lösa ditt uppdrag på bästa sätt.

Kontakta oss