Om oss

magasin och träväska, Ispm 15

A Liljeqvist Lådfabrik AB är ett familjeföretag som funnits på den svenska marknaden sedan mitten av 60-talet. Från att varit ett enmansföretag har vi under åren tack vare vår växande kompetens och kvalitetsinriktning också vuxit i storlek.

Stora möjligheter
Vi har kapacitet och kunskap att ta fram lösningar till emballageförfrågningar till de mest skilda uppdrag. Vår moderna maskinpark gör att vi kan hantera och tillverka allt från smått till stort.

En partner att lita på
Vår erfarenhet av att tillverka fungerande emballage och lådor för de mest skilda situationer ger dig fördelar som kund. Ta del av vår kompetens så kan vi tillsammans arbeta fram emballagelösningar. Som fungerar i alla väder och i alla hörn av världen.

Från Sverige med rent mjöl i påsen
Vårt emballage består till största delen av trä som är ett organiskt material. Det ställer krav på att det inte innehåller organismer, eller annat som kan visa sig bli farligt i mottagarlandet. Därför är allt vårt virke certifierat av jordbruksverket och klart att exportera. Och vi stämplar alla våra produkter med godkännandestämpeln nedan.

marke

Vi gillar utmaningar

För oss är inga uppdrag omöjliga!

Vare sig det gäller mindre etuier och verktygslådor eller stora lådor för maskiner med volym på 100m3, har vi gjort det förut. Vi vet hur man konstruerar och tillverkar hållbara, säkra och representativa emballage för våra kunder. Vi berättar gärna hur vi kan lösa ditt uppdrag på bästa sätt.

Kontakta oss