Liljeqvist Lådfabrik tillverkar emballage för smått och stort som används av både svenska och utländska företag.

Special & export emballage

Special emballage

Liljeqvist Lådfabrik har tillverkat emballage sedan 60-talet och har sedan dess växt och införskaffat en stor kompetens. Detta gör att vi kan hantera emballageförfrågningar och i vår maskinpark så kan vi tillverka special emballage till många olika uppdrag i just den storlek som passar dig. Så om ni behöver emballage kontakta oss, vi hjälper vi er till den lösning som bäst passar just er. Emballaget konstrueras ifrån allt från playwood till plank, brädor och reglar av god kvalité.

Export emballage

Vi erbjuder även export emballage. Våra export emballage tillverkas av trävirke som är godkänt av jordbruksverket. Detta innebär att virket hettas upp till 56 grader. Detta görs för att döda eventuella skadedjur. Export emballagen är även avbarkade.

Så kontakta oss oavsett om du behöver ett export emballage, special emballage eller någon annan form utav emballage.

Vi gillar utmaningar

För oss är inga uppdrag omöjliga!

Vare sig det gäller mindre etuier och verktygslådor eller stora lådor för maskiner med volym på 100m3, har vi gjort det förut. Vi vet hur man konstruerar och tillverkar hållbara, säkra och representativa emballage för våra kunder. Vi berättar gärna hur vi kan lösa ditt uppdrag på bästa sätt.

Kontakta oss